Alles anzeigenDobré ráno, milí lidé. Nezapomněl jsem na tebe. Zde je moje aktualizace:
Všechno to chvíli trvalo. V 02.03. bylo moje auto opět připraveno. Nechal jsem vyměnit následující věci: Oba snímače teploty, tlakový senzor vč. tlakové potrubí, DPF pro aftermarket (nový) z Německa se zárukou 2 roky. Za tímto účelem byly zkontrolovány všechny turbodmychadla a vyčištěno EGR (které také běželo 100% bez čištění).
Zde je to, čeho si můj mechanik všiml: pokud předtím vymazal paměť poruchy, pokaždé se vrátila malá chyba, kterou nebylo možné přiřadit. Po výměně snímače nižší teploty se chyba nevrátila, zatím je to dobré. Auto od té doby ujelo asi 150 km a dnes ráno asi 30 minut čistilo výfukový filtr (s indikací na displeji). Jen předpokládám, že je to proto, že DPF je nový?
Dlouhodobý test ukáže, zda se MKL znovu spustí nebo ne, ale tento týden tam půjdu znovu, abych ji poté zkontroloval, zda je nějaká chyba v paměti chyb nová, jen pro jistotu.
O stavu vás budu informovat asi za 2-3 týdny, protože to byla doba, než se MKL znovu rozběhla.
Můžete mi prosím poslat číslo dílu teplotního senzoru?
Děkuju